Els nostres valors

A Semon creiem que tenir uns valors forts i compromesos són clau perquè el nostre negoci pugui oferir els millors serveis als nostres clients, tant als actuals com als nous. I són compartits per tots els membres de l’equip.

Els nostres valors són presents en cadascuna de les accions o esdeveniments que duem a terme: des del dinar que servim al nostre restaurant degustació l’Indret de Semon fins al servei de càtering, passant pels esdeveniments que tenen lloc dins i fora del nostre local , el dinar a domicili que lliurem sempre perfecte o els productes que oferim a la botiga gurmet.

Els valors de Semon

Els valors de Semon

Un dels nostres principals valors és la transparència: a Semon volem mostrar al nostre client el que pot esperar del nostre servei, ja sigui del càtering a domicili com de qualsevol del que duem a terme. Així doncs, a part de la transparència, Semon es regeix pels mantres següents:

Cerca contínua de nous productes

A Semon busquem la perfecció en tot allò que fem… i allò que oferim. Una de les característiques que ens han fet arribar a ser una de les millors botigues gurmet de Barcelona és la nostra incansable cerca de productes nous que satisfacin les necessitats dels nostres clients. I que els sorprenguin!

Des dels nostres orígens, Semon ha destacat per portar a la botiga física, i ara també a la botiga gourmet online, nous productes i receptes, espanyoles i internacionals. L’objectiu ha estat sempre oferir al ciutadà barceloní allò que no és a l’abast de tothom. Per això, seguim viatjant: per descobrir i apropar productes originals i innovadors. Però no només a l’estranger, sinó que també ens desplacem a llocs més propers per continuar apostant per productors locals que treballen amb cura i dedicació a l’elaboració de cadascun dels seus productes.

L’estacionalitat dels productes

La qualitat dels productes és per a nosaltres un requisit indispensable. Per això també triem la matèria primera tenint en compte aquesta premissa. El que deriva a l’estacionalitat: cada temporada, tant a la nostra botiga gurmet com al restaurant, oferim productes diferents segons l’estació de l’any. Això contribueix a un millor sabor i més respecte envers els productors i manipuladors. Els nostres proveïdors estan dacord amb els nostres valors i els nostres clients els comparteixen.

Tradició i innovació

Dues paraules que poden semblar oposades, però que a Semon van de la mà. Tant al nostre càtering, com al dinar gurmet a domicili i la botiga delicatessen, reivindiquem les elaboracions lentes i complexes, fetes des de zero. Però això no implica que donem l’esquena a la cruïlla de cultures, ja que aporten riquesa al paladar. A més, apostem per noves tècniques culinàries per aconseguir aquest toc original i sorprenent que volem oferir.

La sostenibilitat i Semon

A Semon considerem que la sostenibilitat és una cosa en què tots hauríem de posar els nostres esforços, per cuidar el nostre entorn i el medi ambient. Per això, hem substituït els envasos de plàstic dels nostres productes per uns de vidre. També hem introduït materials biodegradables, reciclables i ecològics al packaging, així com en altres elements com són bosses o embolcalls.

Altres accions que segueixen aquesta filosofia és l’ús de bosses isotèrmiques de tela. No només són sostenibles i eviten el “fer servir i llençar”, sinó que a més ajuden que el producte arribi a casa en perfectes condicions, reduint el trencament de la cadena de fred.

Amb petites accions com aquestes ajudem a que hi hagi un menor consum de plàstic, tant dins de Semon com a casa dels nostres clients.

Les tradicions, part dels valors de Semon

A la nostra botiga gurmet, així com a tots els serveis que engloba el Grup Semon, reivindiquem el manteniment de les tradicions. Aquestes han fet de Semon el que és avui: un equip unit, que comparteix, riu i gaudeix de la companyia. I això es demostra a totes les parts d’aquest negoci, d’aquesta família. A Semon tenim una dita: “Nosaltres posem els millors àpats, i la música la poses tu”.

L’equip humà fa Semon

El nostre equip està sensibilitzat amb els valors ètics que ens defineixen. Coneixen el producte a la perfecció, aconsellen i vetllen perquè el client sempre quedi satisfet.

A Semon fem un seguiment total des de l’inici fins al final del procés, posant especial atenció al servei postvenda. És més, si ens equivoquem, rectifiquem. El nostre objectiu és que el producte i el tracte rebut als establiments de Semon i a la botiga gourmet online superin les expectatives que pugui tenir el nostre client.

Semon Càtering Upper Diagonal
Semon botiga online

Compra ara a la nostra botiga online

Des de pastes fins a vins, passant per formatges, embotits, salses, plats preparats i la nostra deliciosa pastisseria. A la nostra botiga gourmet online trobaràs tot el que necessites per omplir el teu rebost i gaudir d’un bon àpat. Deixa’t conquerir per la nostra àmplia selecció de productes delicatessen!

Compra ara a la nostra botiga online

Semon botiga online
Des de pastes fins a vins, passant per formatges, embotits, salses, plats preparats i la nostra deliciosa pastisseria. A la nostra botiga gourmet online trobaràs tot el que necessites per omplir el teu rebost i gaudir d’un bon àpat. Deixa’t conquerir per la nostra àmplia selecció de productes delicatessen!