La història de Semon
Semon, una botiga gastronòmica amb història
Eren els anys 60 i Espanya estava sumida en una època de grans canvis: tant socials com econòmics. En un moment en què les dones estaven relegades a casa assumint una tasca merament domèstica, Maria Vidal, una dona valenta i emprenedora, decideix desmarcar-se dels cànons preestablerts. Maria obre una botiga a la zona alta de Barcelona on poder trobar productes gastronòmics o gurmet. Gràcies a una visió de negoci privilegiada, i a l’afany i treball dur d’un equip humà entregat (entre ells els germans Robles), aquell petit comerç es converteix en una botiga de referència de la gastronomia catalana.


Semon actualment
Des de llavors ha plogut molt: hem fet esdeveniments d’altíssim nivell, tant en càtering per a empreses com a nivell particular. A més, la nostra gastronomia ha arribat a tot el territori dins la Península Ibèrica. Les noves necessitats dels nostres clients, els nous inputs gastronòmics i l´entrada de noves cultures ens han fet prendre més consciència per la salut, el respecte pel medi ambient així com la sostenibilitat.
El 2015 vam iniciar una nova etapa a la història de Semon. Liderada per la tenacitat, el treball dur i les ganes que ens caracteritzen i que forma part de l’ADN de Semon des dels orígens. Comptem amb un equip humà de valors sòlids i compromesos, on el servei, el respecte i l’honestedat estan per sobre de tota la resta. Coincidint amb aquesta filosofia, l’any 2020 ens vam traslladar a tan sols uns metres, a la mateixa Plaça Sant Gregori Taumaturg a un nou local. Aquest és més obert, amb llum natural i distribuït de manera que permet tenir a vista d’ocell una panoràmica de tot el que som i fem. Tot plegat amb una decoració en tons suaus on destaquen el ferro, la fusta de roure i el marbre.

Compra ara a la nostra botiga online
Compra ara a la nostra botiga online
