La visió del Grup Semon

Pel Grup Semon, que els clients gaudeixin del menjar de forma saludable i sostenible és una prioritat. Elaborem els productes sota els paràmetres de diversitat i riquesa a cadascun dels seus matisos, i sempre de forma responsable. Per això fugim de tots aquells procediments o produccions que exploten el planeta. Perquè la visió de Semon considera que mantenir la salut, el benestar personal i la idiosincràsia cultural passen també per tenir cura del medi ambient.

Semon és una família unida. Una família que abraça les tradicions, que són les que ens han portat fins on som ara. I continuarem lluitant perquè es mantinguin, ja que la cuina ens lliga a la nostra cultura, a les nostres arrels. Però també ens alliçona per deixar enrere la individualitat i fer comunitat; ens convida a gaudir, a riure ia socialitzar.

Tot i que les tradicions són una cosa que ens defineix, entre els valors de Semon també hi ha la innovació. En el nostre negoci tots dos conceptes van de la mà: són una cruïlla de cultures que ens enriqueixen i que ens fan millorar per oferir els millors serveis de càtering, botiga gurmet i restaurant, entre d’altres. I és que el nostre senyal d’identitat es basa en l’excel·lència en la qualitat, el servei i l’equip humà.

La Visió de Semon
La Visió de Semon
La Visió de Semon

La missió de Semon

Sense deixar de banda la innovació i els avenços, la missió de Semon és la de tornar als orígens. A allò que ens va convertir en qui som ara. Per això en la nostra essència i objectius està cuidar tots els aliments que manipulem: respectant les lleis naturals de producció, cuinant i produint productes estacionals, i buscant productes de proximitat cultivats o explotats per aquells que estimen i respecten la terra, els animals i el mar. Treballem amb aquells que estan tan apassionats per la tasca i la forma de vida, que no tenen horaris, ni vacances i estan actius els 365 dies de l’any. Persones compromeses, com ho està l’equip humà de Semon.

Per nosaltres és important creure i donar suport a aquells que aposten per la naturalitat. Aquells que no enverinen el camp ni els animals amb l’objectiu de tenir un benefici més gran i més ràpid. Aquells que els importa que allò que ens alimenta l’organisme i l’ànima, sigui de qualitat.

Però no val que només Semon en sigui conscient: volem transmetre-ho a tots els nostres clients, a la nostra fidel comunitat. Perquè un dels nostres punts diferencials és la cuidada selecció dels nostres productes davant dels disponibles a grans superfícies. A base de modificacions al laboratori, en els productes comercialitzats en grans quantitats es poden aconseguir textures i sabors que recorden el que és conegut ia un preu més baix. Però la realitat és que aquesta producció pot anar contra la responsabilitat mediambiental i provocar també autèntics problemes alimentaris.

Per aquesta raó, a Semon posem tot el nostre esforç en la selecció de productes sense conservants, additius, estabilitzants… Perquè encara que això signifiqui més temps i menys benefici, és en allò que creiem. I quan veiem la satisfacció al client i el resultat dels nostres plats, sabem que l’esforç val la pena.

Semon botiga online

Compra ara a la nostra botiga online

Des de pastes fins a vins, passant per formatges, embotits, salses, plats preparats i la nostra deliciosa pastisseria. A la nostra botiga gourmet online trobaràs tot el que necessites per omplir el teu rebost i gaudir d’un bon àpat. Deixa’t conquerir per la nostra àmplia selecció de productes delicatessen!

Compra ara a la nostra botiga online

Semon botiga online
Des de pastes fins a vins, passant per formatges, embotits, salses, plats preparats i la nostra deliciosa pastisseria. A la nostra botiga gourmet online trobaràs tot el que necessites per omplir el teu rebost i gaudir d’un bon àpat. Deixa’t conquerir per la nostra àmplia selecció de productes delicatessen!
0
  0
  Cistella
  La cistella està buidaTornar a la botiga
    Abrir chat
    1
    ¿Ayuda?
    Hola👋
    ¿Cómo puedo ayudarte?