Termes i Condicions d’ús

Aquest contracte descriu els termes i les condicions generals aplicables a l’ús dels continguts, productes i serveis oferts a través del lloc www.semon.es, de la qual és titular ROAL 2015, SL.

Informació rellevant

És requisit necessari per a l’adquisició dels productes que s’ofereixen en aquest lloc, que llegiu i accepteu els següents Termes i Condicions que a continuació es redacten. L’ús dels nostres serveis així com la compra dels nostres productes implicarà que heu llegit i acceptat els Termes i Condicions d’Ús en aquest document. Tots els productes que són oferts pel nostre lloc web poguessin ser creats, cobrats, enviats o presentats per una pàgina web tercera i en aquest cas estarien subjectes als seus propis Termes i Condicions. En alguns casos, per adquirir un producte, caldrà el registre per part de l’usuari, amb ingrés de dades personals fidedignes i definició d’una contrasenya.

L’usuari pot triar i canviar la clau per accedir a l’administració del compte en qualsevol moment, en cas que s’hagi registrat i que sigui necessari per a la compra d’algun dels nostres productes. Semon no assumeix la responsabilitat en cas que lliuri aquesta clau a tercers.

Totes les compres i transaccions que es duguin a terme per mitjà d’aquest lloc web, estan subjectes a un procés de confirmació i verificació, el qual podria incloure la verificació de l’estoc i la disponibilitat de producte, validació de la forma de pagament, validació de la factura (si n’hi ha) i el compliment de les condicions requerides pel mitjà de pagament seleccionat. En alguns casos pot ser que es requereixi una verificació per correu electrònic.

Els preus dels productes oferts en aquesta Botiga Online són vàlids només a les compres realitzades en aquest lloc web.

Llicència

Semon a través del seu lloc web concedeix una llicència perquè els usuaris utilitzin els productes que són venuts en aquest lloc web d’acord amb els Termes i les Condicions que es descriuen en aquest document.

Propietat

No podeu declarar propietat intel·lectual o exclusiva a cap dels nostres productes, modificat o sense modificar. Tots els productes són propietat dels proveïdors del contingut. En cas que no s’especifiqui el contrari, els nostres productes es proporcionen sense cap mena de garantia, expressa o implícita. En cap cas aquesta companyia serà responsable de cap dany incloent, però no limitat a, danys directes, indirectes, especials, fortuïts o conseqüents o altres pèrdues resultants de l’ingerir algun dels nostres productes per culpa d’intoleràncies o al·lèrgies, tret que s’hagin comunicat prèviament.

Política de reemborsament i garantia

Demanem que llegiu acuradament la descripció abans de comprar-lo i, en cas que hi hagi dubtes, envieu un email a Semon per assegurar-se. Només es fan excepcions d’aquesta regla quan la descripció no s’ajusta al producte.

La garantia no cobreix danys ocasionats per no mantenir la cadena de fred un cop lliurats els productes. Els termes de la garantia estan associats a falles de producció i funcionament en condicions normals dels productes i només es faran efectius aquests termes si el producte ha estat danyat abans que arribés al client final.

Per sol·licitar el reemborsament d’un producte cal que us poseu en contacte amb Semon a través de l’email info@semon.es, especifiqueu al títol de l’email “Sol·licitació reemborsament comanda nºXXXX” amb el número de comanda que trobareu a l’email que vau rebre en fer el demanat i amb una descripció detallada de quin és el problema, amb quin producte i per què sol·licita el reemborsament. També haureu d’incloure les vostres dades (nom, cognom i telèfon) perquè des de Semon es puguin posar en contacte amb vostè.

Recollida a botiga de compres online

Pel que fa a les compres realitzades a la botiga online de Semon que hagin seleccionat l’opció de recollida a la botiga: Semon sempre enviarà un missatge quan el paquet estigui llest i preparat per ser recollit.

L’horari de recollida és el següent:
De dilluns a dissabte de 10 a 21 hi els diumenges de 10 a 14.30 h.
Aquelles comandes que s’efectuïn el diumenge a partir de les 12h, hauran de ser recollides dilluns.

Comprovació antifrau

La compra del client pot ser ajornada per a la comprovació antifrau. També pot ser suspesa per més temps per a una investigació més rigorosa, per evitar transaccions fraudulentes.

Privadesa

Semon garanteix que la informació personal que envieu compta amb la seguretat necessària. Les dades ingressades per usuari o en cas de requerir una validació de les comandes no seran lliurades a tercers, llevat que hagi de ser revelada en compliment a una ordre judicial o requeriments legals.

La subscripció a butlletins de correus electrònics publicitaris és voluntària i podria ser seleccionada al moment de crear el vostre compte. Semon es reserva els drets de canviar o modificar aquests termes sense avís previ.